Maak eens deze Overnight Oats Tiramisu. Dit feestelijke ontbijt bereid je de avond ervoor, zet je in de koelkast en je topt het de volgende dag af met onder andere een fris-zoute topping van zuivelspread en uiteraard een laagje cacaopoeder. Het is merendeels gezoet met banaan en verder nog een klein beetje honing. Dit is ook nog eens een slank ontbijt. Probeer snel eens deze koffie-variant van overnight oats.

Dit heb je nodig voor 3 porties

100 gram havermout
2 bananen
200 ml sterke koffie
100 ml sojamelk
100 gram zuivelspread light (ik kocht die van ah eigen merk)
2 eetlepels honing
cacaopoeder
snuf vanillepoeder (dus geen vanillesuiker)
snufje zout

Zo maak je Tiramisu Ontbijt

1. Prak de bananen fijn in een kom of bakje.
2. Voeg koffie, sojamelk, havermout, snuf vanillepoeder en wat zout toe. Roer alles goed door en vul 3 potjes met het mengsel.
3. Laat een nachtje staan in de koelkast.
4. Top de overnight oats de volgende dag, net voordat je het gaat eten, af met honing, zuivelspread en cacaopoeder.

Geniet van je ontbijt!