Pindasoep

Deze goedgevulde en voedzame pindasoep staat in een recordtempo op tafel. Het zit vol groenten, is rijk van smaak en bovendien heel makkelijk om te maken. Het bevat volkoren noedels om er een complete maaltijd van te maken. Vullend en voedend. Wat wil een mens nog meer? Dat het ook heerlijk smaakt? Dat doet het. Snel maken dus!

Dit heb je nodig voor 3 à 4 personen

1 liter water en twee blokjes groentebouillon
1 zak Thaise wokgroenten van 600 gram
1 zakje taugé van 100 gram
2 flinke eetlepels pindakaas (gemaakt van 100% pinda’s)
1 plakje volkoren woknoedels, ca. 63 gram
3 of 4 hardgekookte eieren (ligt eraan voor 3 of 4 personen)
sojasaus
wat bosui, gewassen en in ringen gesneden

Zo maak je de goedgevulde pindasoep

1. Breng het water in een pan, samen met de groentebouillonblokjes aan de kook.
2. Was intussen de Thaise wokgroenten en laat uitlekken.
3. Los 2 flinke eetlepels pindakaas op in de bouillon.
4. Voeg de Thaise wokgroenten toe en laat ongeveer 6 minuten zachtjes koken, onder af en toe roeren.
5. Was intussen de taugé en laat uitlekken.
6. Voeg de volkoren woknoedels toe aan de pan en laat 4 minuten meekoken, onder af en toe roeren.
7. Voeg de taugé toe en laat nog even meekoken.
8. Schep de soep in borden. Verdeel er de gekookte eieren over, wat sojasaus en bosui.

Eet smakelijk!