Zalm in kerrie-kokossaus

Hier deel ik weer een nieuw recept met je. Deze keer zalm in kokos-kerriesaus uit de oven. Het is weer super makkelijk om te maken en je hebt er maar weinig ingrediƫnten voor nodig. Het smaakt heerlijk met rijst en sperziebonen of wortelen. Ga het maar snel proberen!

Dit heb je nodig voor 2 personen

2 zalmfilets
200 ml kokosmelk
2 eetlepels zoute sojasaus
1 eetlepel milde kerriepoeder
1 bosui, gewassen en in ringen gesneden

Zo maak je Zalm in Kerrie-Kokossaus

1. Verwarm de oven voor op 200 graden C (hetelucht). Meng de kokosmelk met de kerrie en de sojasaus. Klopt even goed door.
2. Leg de zalmfilets in een ovenschaal en giet de saus erover. Zet in de oven en bak het in ca. 25 minuten gaar. Bestrooi daarna met de bosui.

Dat is alles. Makkelijk toch? Geniet ervan!

Laat je het me weten als je het hebt gemaakt? Maak een foto van het resultaat en tag me op social media. Vind ik hartstikke leuk!